Røde Sykler i Øvrebyen i Kongsvinger

Engasjer deg i Kongsvinger Arbeiderparti

Her finner du oversikt over hvordan vi er organisert og aktiviteter

Kongsvinger Arbeiderparti og Arbeiderlagene

Kongsvinger Arbeiderparti er summen av alle arbeiderlag i Kongsvinger. Hovedaktiviteten skjer i kommunepartiet (Kongsvinger Arbeiderparti), men vi har 9 arbeiderlag av ulik størrelse og med varierende grad av aktivitet (Kongsvinger, Roverud, Austmarka, Bånerud, Tørmoen, Lundersæter, Granli, Hokåsen og Brandval). Det arrangeres jevnlig medlemsmøter i Kongsvinger Arbeiderparti og det er mulig for alle medlemmer å komme med forslag om saker eller innspill på saker vi er i gang med. Dette kan du sende direkte til Kongsvinger Arbeiderparti v/leder

Kvinnenettverket

Alle kvinner som er medlem av Kongsvinger Arbeiderparti er hjertelig velkommen til å være med i nettverket slik at vi kan støtte, heie og hjelpe hverandre. Kvinnenettverket rekrutterer, skolerer og motiverer kvinner i partiet til politisk arbeid og er også en pådriver for å sette kvinnepolitiske saker på dagsorden. Vi møtes for å diskutere aktuelle tema eller vi møtes bare for en hyggelig prat om saker som opptar oss. Mye god politikk har startet i kvinnenettverkene til Arbeiderpartiet. 

Medlemsmøter

Kongsvinger Arbeiderparti har medlemsmøter før hver "møterekke" i kommunestyret. Vi diskuterer da saker som skal behandles i komiteer, utvalg, formannskap og kommunestyret. Her har du som medlem god mulighet til å komme med innspill i saker og til å bidra med din kunnskap. Veldig mye handler om det som opptar oss i det daglige, enten det er utdanning, helse, vei eller næring. Kommunestyregruppa har stor nytte av alle typer innspill fra medlemmene. Vi har også medlemsmøter der andre aktuelle tema blir tatt opp eller det er viktige saker som må diskuteres og besluttes av medlemmene. Medlemsmøtet er kommunepartiets høyeste myndighet utenom årsmøtene. Medlemsmøtet tar avgjørelser i alle saker som ikke er tillagt partistyret eller kommunestyregruppa.  Alle medlemmer er velkomne på medlemsmøtene.